Промоция за лоялни клиенти септември 2020

НАКАЗАТЕЛНО ПРАВО И ПРОЦЕС

1 септември 2020 г. – 30 септември 2019 г.

  • Срок на промоцията: 1 месец
  • Потребителска група: лоялни клиенти
  • Размер на отстъпката: 15%
  • Важи за: електронен магазин

Издателство „Сиби“ предоставя ежемесечна отстъпка от 15% на определени категории книги в нашия електронен магазин, валидна само за потребители от група Лоялни клиенти, които са влезли в потребителския си профил.

Качеството на Лоялен клиент на Сиби придобивате, след като чрез своя потребителски профил на нашия електронен магазин направите покупки на продукти и услуги на стойност поне 150 лв., след потвърждаване на плащането.

От този момент книгите, които са на промоция за Лоялни клиенти, ще се визуализират за вашия профил с червен етикет за 15% отстъпка. Тези книги са прикачени като линкове под тази страница.

Качеството на Лоялен клиент не ви лишава от възможността да се възползвате от всички останали промоции на електронния магазин на Сиби. В случай на съвпадение на две или повече промоции с различна отстъпка за един и същи продукт вашият профил автоматично ще ви даде по-високата от двете промоции.

Включването в групата на Лоялни клиенти представлява потребителско профилиране по смисъла на нашата Политика за защита на личните данни. В случай че не желаете вашият потребителски профил да бъде предмет на профилиране за целите на тази промоция, можете да се свържете с нас на sibi@sibi.bg и да заявите отказ от профилиране и с това – от участие в промоцията.

Книги в промоция за Лоялни клиенти:

▼▼▼