СъбитияПанаир на книгата онлайн

Слуховете за непровеждането на Панаира на книгата са силно преувеличени! Между 7 и 20 декември посетете www.sibi.bg и ще се убедите, че Панаир съществува, пък макар и онлайн.

Дарение на книги за Столична библиотека

1.11.2019 г.

За десета поредна година в навечерието на Деня на будителите „Сиби“ дари книги на Столичната библиотека. Най-новите заглавия от каталога на издателството ще допълнят и обогатят наличния библиотечен фонд от юридическа литература.

Годишна награда за отличен успех

7.06.2019 г. 

По традиция издателство „Сиби“ връчва годишна награда за отличен успех и високи постижения в овладяването на правните науки на студент от V курс от Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Наградата тази година получи Георги Стоянов. От сърце честитим на Георги и му пожелаваме догодина да бъде отличникът на випуска!

Представяне на книгата на Кристиан Таков

23.10.2018 г. от 17 часа

Издателство „Сиби“ има честта да Ви покани на 23 октомври 2018 г. от 17 часа в Аулата на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ на представянето на първия от трите тома, посветени на научната дейност и личността на доц. д-р Кристиан Таков.

Семинар: Нотариална дейност

18–20 октомври 2018 г., София, парк-хотел „Москва“

Валя Гигова, адвокат от Софийската адвокатска колегия
Красимир Влахов, съдия във Върховния касационен съд
Георги Георгиев, преподавател по търговско право в ЮФ на СУ „Св. Климент Охридски“, адвокат от Софийската адвокатска колегия
Венцислав Петров, преподавател по гражданско и облигационно право в ЮФ на СУ „Св. Климент Охридски“, адвокат от Софийската адвокатска колегия

Промоция на ЮФ

8.06.2018 г. 

За 14-та поредна година издателство „Сиби“ награди с книги всички студенти от специалностите „Право”, които получиха своите дипломи на тържествена промоция в 272 аудитория Софийския университет.

Пролетен базар на книгата на открито в парка пред НДК

29.05.2018 г. 

Очакваме ви от 29 май 2018 г. до 3 юни 2018 г. в парка пред НДК със специална отстъпка от 20% за всички наши издания!

Тържество по случай 125-годишнината от създаването на Юридическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“

7.11.2017 г.

В петък в Народния театър се състоя тържество по случай 125-годишнината от създаването на Юридическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Присъстваха многобройни бивши и настоящи студенти на факултета, бивши и настоящи преподаватели, много гости, приятели.

Издателство „Сиби“ на Алея на книгата

12.09.2017 г.

Петото издание на Алея на книгата в София започва във вторник (12 септември). За трети път най-мащабното пътуващо книжно изложение в страната – Алея на книгата, ще се спре в центъра на София – под фенерите на пешеходния бул. Витоша.

Тържественото връчване на дипломите на абсолвентите от департамент „Право“ на НБУ

9.06.2017 г.

На тържественото връчване на дипломите на абсолвентите от департамент „Право“ на НБУ издателство „Сиби“ имаше удоволствието да подари на завършващите свои издания. Радваме се, че бяхме част от Вашия празник и Ви пожелаваме здраве и успехи по пътя занапред! На добър час!

Промоция на завършващите Юридическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ 2017

9.06.2017 г.

Днес випуск 2016 на Юридическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ официално завърши. На тържественото заседание в зала 272 абсолвентите получиха дипломите си и бяха поздравени от декана на Юридически факултет проф. Сашо Пенов, заместник-ректорът на СУ проф. Николай Витанов и от омбудсмана на РБ Мая Манолова.

Пролетен базар на книгата

23.05.2017 г.

Скъпи приятели и колеги, ще се радваме да ни посетите на Пролетния базар на книгата в НДК от 23 до 28 май. Както обикновено, ще бъдем на щанд 330, срещу ескалатора на третия етаж. Всички наши издания ще се предлагат с 20 процента отстъпка.