2011Софийски международен панаир на книгата в НДК

6.12.2011 г.

От 6 до 11 декември в Националния дворец на културата ще се проведе Софийският международен панаир на книгата. Заповядайте на щанд № 70, ет. 3 – запад, където ви очакват най-новите и актуални книги от издателство „Сиби“.

Представяне на нова книга по семейно право

26.10.2011 г.

Вчера в София се състоя премиера на книгата „Практически проблеми на новия Семеен кодекс“ от Стилияна Григорова. Домакини на събитието бяха издателство „Сиби“ и Центърът за обучение на адвокати „Кръстю Цончев“. Книгата беше представена от Николай Ангелов, съдия от Пловдив.

Конституция за всеки първокурсник

5.10.2011 г.

В понеделник официално беше открита учебната година в Юридическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Днес преди първата си лекция по история на българската държава и право всеки първокурсник от специалността „право“ получи дар от издателство „Сиби“ – Конституцията на Република България, с пожелание за много успехи през следването.

Столичната библиотека получи дар – актуална юридическа литература

30.09.2011 г.

Издателство „Сиби“ направи дарение от книги на Столичната библиотека. Дарението беше връчено от г-н Васил Ташев, управител на „Сиби“, и прието от г-н Михаил Белчев, директор на библиотеката, на кратка тържествена церемония.

Издателство „Сиби“ вече има страница във Facebook

13.07.2011 г.

На нея ще публикуваме всичко ново и интересно от нашата дейност. Присъединете се към нас във Facebook!

Промоция на Юридическия факултет на Русенския университет „Ангел Кънчев“

30.06.2011 г.

Първенците на випуск 2011, които завършиха Юридическия факултет на Русенския университет „Ангел Кънчев“, получиха специални подаръци от издателство „Сиби“ – комплекти с най-новите и актуални заглавия. Тържествената промоция се състоя на 24 юни в аулата на университета.

Абсолвентите от Юридическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ получиха специални подаръци от издателство „Сиби“

10.06.2011 г.

За поредна година всички абсолвенти, които получиха своите дипломи на тържествената промоция на Юридическия факултет на Софийския университет, си тръгнаха и с книги на издателство „Сиби“. Церемонията се състоя на 10 юни в аудитория 272.

Конкурс „Право, наука, технологии“

8.06.2011 г.

На 8 юни 2011 г. в Софийския университет „Св. Климент Охридски” се проведе студентски конкурс по обща теория на правото, като тазгодишното му издание беше под надслов „Право, наука и технологии“. В състезанието участваха общо осемнадесет разработки, разделени в две тематични групи: „Правни норми, институти и системи“ и „Правонарушения и юридическа отговорност“.

Семинар за студенти „Актовете на Съда на Европейския съюз“

20.05.2011 г.

ЕЛСА България и издателство „Сиби" проведоха на 20 май в конферентната зала на Съюза на юристите в България семинар за студенти на тема „Актовете на Съда на Европейския съюз“. Лектор беше гл. ас. Станислав Костов.

Национално състезание за решаване на казуси по гражданско и търговско право

9.04.2011 г.

За поредна година издателство „Сиби“ беше официален спонсор на най-голямото студентско състезание за решаване на казуси в областта на гражданското и търговско право. В тазгодишното национално състезание за решаване на казуси по гражданско и търговско право участие взеха общо 37 отбора от шест юридически факултета в страната.