Програма за Лоялни клиенти

Издателство „Сиби“ предоставя отстъпка от 15% на определени категории книги в електронния магазин, валидна само за потребители от група Лоялни клиенти, които са влезли в потребителския си профил на уебсайта http://sibi.bg.

Качеството на Лоялен клиент на Сиби се придобива, след като чрез своя потребителски профил на електронния магазин на издателството клиентът направи покупки на продукти и услуги на стойност поне 150 лв., след потвърждаване на плащането.

От този момент книгите, които са на промоция за Лоялни клиенти, се визуализират за профила на клиента с червен етикет за 15% отстъпка

Качеството на Лоялен клиент не отнема възможността за възползване от всички останали промоции на електронния магазин на издателство „Сиби“. В случай на съвпадение на две или повече промоции с различна отстъпка за един и същи продукт профилът на клиента автоматично му предоставя по-високата от двете промоции.

Включването в групата за Лоялни клиенти представлява потребителско профилиране по смисъла на Политика за защита на личните данни на издателство „Сиби“. В случай че не желае неговият потребителски профил да бъде предмет на профилиране за целите на тази промоция, клиентът може да се свърже с издателство „Сиби“ sibi@sibi.bg и да заяви отказ от профилиране и с това – от участие в промоцията.