2011 г.: Абсолвентите от Юридическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ получиха специални подаръци от издателство „Сиби“

10.06.2011 г.

За поредна година всички абсолвенти, които получиха своите дипломи на тържествената промоция на Юридическия факултет на Софийския университет, си тръгнаха и с книги на издателство „Сиби“. Церемонията се състоя на 10 юни в аудитория 272.

Промоцията уважиха председателят на Народното събрание г-жа Цецка Цачева, председателят на Върховния касационен съд проф. Лазар Груев, председателят на Върховния административен съд г-н Георги Колев и заместник-главният прокурор Галина Тонева.

Г-н Васил Ташев, управител на издателство „Сиби”, връчи традиционната награда за отличен успех и високи постижения в овладяването на правните науки на Чудомира Джуркова, студентка от V курс на Юридическия факултет. Това е втората голяма награда за Чудомира тази година, след като през месец март тя достигна 39-то място по ораторско майсторство на най-престижния турнир по международно право Jessup.

Издателство „Сиби“ пожелава здраве и успешна реализация на всички абсолвенти от випуск 2011 на Юридическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“.